582121_10201504668435292_1965300522_nErik van Diest Photography is een jong, enthousiast bedrijf, gespecialiseerd in portret en model fotografie. Ooit begonnen met het maken van kiekjes, maar in de lopen van de jaren veel bijgeleerd, en doorgegroeid naar het maken van foto’s.

Iedere foto is uniek. En een goede foto maak ik als fotograaf niet alleen. Daarom vind ik het van belang om allereerst kennis met je te maken. Hierdoor sta je ontspannen voor de camera, en dat zie je terug in je foto’s.

Daarnaast ben ik afgestudeerd Bachelor of Science in Science Business and Innovation (VU Amsterdam) en ben ik inmiddels bezig met mijn master Innovation Management aan de TU Eindhoven. De focus van mijn studie de afgelopen jaren heeft gelegen op Duurzame Energie, wat ik een mooi onderwerp vindt omdat men daar de wereld ook daadwerkelijk mee vooruit helpt.

Verder wind ik mij met enige regelmaat over grote en kleine zaken op, met name gerelateerd aan fotografie, maar ook innovatie en het overbrengen van een boodschap zijn dingen die mij bezig houden, wat zich ook laat zien in het grafisch ontwerpen wat ik soms doe.

Wil je ook een keer op de foto bij mij, heb je een leuk idee waarmee je mijn hulp zoekt of wil je gewoon een keer van gedachten wisselen met koffie, neem dan contact met me op. Voor voorbeelden van mijn fotografisch werk, kijk in mijn portfolio.