Site in de Spotlight 3

www.fstoppers.com

De site van deze week: www.fstoppers.com. Zoals bijna iedereen wel weet staan er een ontzettende hoop filmpjes op internet. Het bekendste voorbeeld is natuurlijk YouTube, maar daarnaast is er ook nog bijvoorbeeld Vimeo en nog een aantal anderen. Tussen al deze filmpjes zitten ook een heleboel filmpjes over fotograferen, vaak aangeduid als BTS oftewel “Behind the scenes” video’s. Deze blog richt zich geheel op dit type filmpjes.

Inmiddels is deze blog al bijna een jaar online, en in die tijd hebben ze bijna 1000 verschillende filmpjes erop gezet. Ze begonnen met hun eigen werk, en een deel van Youtube, maar afgelopen zomer hebben ze ook een wedstrijd gehouden waarbij men een camera kon winnen met de beste zelfgemaakte video. Alhoewel de kwaliteit van deze filmpjes nog wel eens wisselde, zitten er een aantal bijzonder goede tussen.

Op de blog staan filmpjes over een groot aantal verschillende onderwerpen, maar wel allemaal gelinkt aan fotografie. Zo zijn er bijvoorbeeld een hoop filmpjes te vinden over modelfotografie, maar zijn er daarnaast ook filmpjes over auto-, voedsel en zelfs time-lapsefotografie te vinden. Voor ieder wat wils, dus kom eens kijken op www.fstoppers.com.

Volgende week, weer een nieuwe Site in de Spotlight